Kontorrengøring

KONTORRENGØRING - et af LB Rents fokus områder

 

Kontorrengøring er et af LB Rents fokus områder. LB Rent har mange tilfredse kunder med kontorrengøring, der får udført rengøring på deres kontorer og i mødelokaler hver dag.

Når du som virksomhedsejer eller beslutningstager vælger LB Rent til at stå for den daglige eller ugentlige kontorrengøring, vil der kunne opleves et forbedret indeklima og øget tilfredshed blandt medarbejdere.

Rent indeklima i et kontormiljø er meget vigtigt for medarbejdernes trivsel og ikke mindst deres produktivitet. Samtidig afspejler det at virksomheden fremstår ren og indbydende, at virksomheden interesserer sig for deres medarbejdere og at de tager deres velbefindende alvorligt.

Med rene kontorer sender man også et positivt signal til ens kunder og andre besøgende.

 

Et rent kontor er mere end blot støvsugning og aftørring af bordene!

LB Rent laver i samarbejde med vores kunder en rengøringsplan for kontorrengøring hos jer, og I vil opleve at vi går meget op i tilfredse kunder, hvorfor vi vil sikre at vi er enige om hvad kvalitet betyder. Med kontorrengøring handler det i høj grad om kvalitet, men også om loyalitet, hvorfor vi er stolte over at vores medarbejdere er hos os i mange år.

Vi udfører kontorrengøring på hele Sjælland

LB Rent tilbyder også hovedrengøring i forbindelse med aftaler om kontorrengøring og det ligger det os meget på sinde at arbejde med miljørigtig erhvervsrengøring hvorfor vi sørger for at være up-to-date med det sidste nye indenfor miljø og rengøring - som f.eks. "Den Grønne Nøgle"

 

kontakt os