erhvervsrengøring

Find den bedste løsning inden for erhvervsrengøring på Amager.

 

 

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring på Amager klarer vi tænkearbejdet for dig.

Mange virksomheder på Amager taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores erhvervsrengøring.

God erhvervsrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til på Amager.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel erhvervsrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder på Amager.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet på Amager.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer erhvervsrengøring med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med på Amager.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os