erhvervsrengøring

God erhvervsrengøring i Brønshøj er et håndværk.

 

 

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel erhvervsrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i Brønshøj.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet i Brønshøj.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i Brønshøj.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring i Brønshøj klarer vi tænkearbejdet for dig.

Mange virksomheder i Brønshøj taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores erhvervsrengøring.

Det sparer en for meget tid at finde den rigtige erhvervsrengøring første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Brønshøj.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os