erhvervsrengøring

Når der på Frederiksberg C kommer erhvervsrengøring med kvalitet ind i billedet...

 

 

Erhvervsrengøring der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores erhvervsrengøring.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel erhvervsrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder på Frederiksberg C.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet på Frederiksberg C.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen på Frederiksberg C.

Erhvervsrengøring på erhvervsrengøring på erhvervsrengøring...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder erhvervsrengøring på Frederiksberg C der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring på Frederiksberg C med erhvervsrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring på Frederiksberg C klarer vi tænkearbejdet for dig.

Det sparer en for meget tid at finde den rigtige erhvervsrengøring første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige på Frederiksberg C.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os