erhvervsrengøring

Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i Hellerup.

 

 

Mange virksomheder i Hellerup taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring på erhvervsrengøring på erhvervsrengøring...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder erhvervsrengøring i Hellerup der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Hellerup med erhvervsrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel erhvervsrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i Hellerup.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i Hellerup.

Erhvervsrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores erhvervsrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Hellerup.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring i Hellerup klarer vi tænkearbejdet for dig.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med din erhvervsrengøring. Vi vil meget gerne komme forbi i Hellerup, og give et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os