erhvervsrengøring

God erhvervsrengøring i København er et håndværk.

 

 

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med erhvervsrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i København.

Erhvervsrengøring på erhvervsrengøring på erhvervsrengøring...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder erhvervsrengøring i København der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København med erhvervsrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Erhvervsrengøring udført med lokal erfaring i København, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Erhvervsrengøring der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores erhvervsrengøring.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet i København.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores erhvervsrengøring også få glæde af i København.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os