erhvervsrengøring

Er du tilfreds med din erhvervsrengøring i København N?

 

 

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i København N.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel erhvervsrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i København N.

Erhvervsrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores erhvervsrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København N.

God erhvervsrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København N.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Erhvervsrengøring der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores erhvervsrengøring.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt - ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for erhvervsrengøring med kontormiljøer i København N. Hvorfor ikke ringe os op for at få et uforpligtende tilbud?

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os