erhvervsrengøring

Er du tilfreds med din erhvervsrengøring i København NV?

 

 

God erhvervsrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København NV.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet i København NV.

Erhvervsrengøring der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i København NV.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med erhvervsrengøring, stor erfaring med det i København NV

Mange virksomheder i København NV taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores erhvervsrengøring.

Vi forstår godt hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvorvidt vi skal tage os af jeres erhvervsrengøring eller ej. Det er også svært når man ikke rigtigt kender hinanden. For at forsikre dig om at vi ikke blot er nogle upersonlige robotter, så kan du klikke på følgende link og se at vi er helt almindelige mennesker på lige fod med alle andre i København NV.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os