erhvervsrengøring

Når der i København V kommer erhvervsrengøring med kvalitet ind i billedet...

 

 

Mange virksomheder i København V taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores erhvervsrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København V.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel erhvervsrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i København V.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring i København V klarer vi tænkearbejdet for dig.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i København V.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med din erhvervsrengøring. Vi vil meget gerne komme forbi i København V, og give et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os