erhvervsrengøring

Når der i Rødovre kommer erhvervsrengøring med kvalitet ind i billedet...

 

 

Erhvervsrengøring på erhvervsrengøring på erhvervsrengøring...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder erhvervsrengøring i Rødovre der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Rødovre med erhvervsrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet i Rødovre.

Erhvervsrengøring med kvalitet er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Rødovre.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i Rødovre.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring i Rødovre klarer vi tænkearbejdet for dig.

Det handler om at finde frem til den bedste løsning inden for erhvervsrengøring i Rødovre. Find firmaets behov og så finder vi en løsning der passer til det.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os