firmarengøring

Når der i København N kommer firmarengøring med kvalitet ind i billedet...

 

 

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel firmarengøring i København N klarer vi tænkearbejdet for dig.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med firmarengøring, stor erfaring med det i København N

Firmarengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores firmarengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København N.

Firmarengøring der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores firmarengøring.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med firmarengøring, meget bevidste om miljøet i København N.

Firmarengøring er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i København N.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores firmarengøring også få glæde af i København N.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os