LB Rent er et rengøringsfirma i København

Rengøringsfirma København

 

Rengøringsfirma med over 40 års erfaring i København

København er en by i konstant udvikling. Det gjorde sig både gældende for 40 år siden, men også i dag. Det er her hvor et professionelt rengøringsfirma som LB Rent kommer ind i billedet. Med det stigende antal byggeprojekter, så ser man også en øget mængde snavs og skidt, hvilket ofte bliver slæbt med ind på kontorerne.

Er det et problem? Ja! Undersøgelser viser at der er en klar sammenhæng imellem dårlig/manglende rengøring og sygdom. Hvad enten der er tale om hovedpine, støvallergi eller stress, så kan et dårligt indeklima altså medvirke til disse.

Betyder det at et rengøringsfirma kan være med til at reducere mængden af sygedage i et firma? Lige præcis! Så i stedet for at bruge tid på sygdom og på rengøringen, så lad et professionelt rengøringsfirma gøre det for dig. På den måde får du alle de gavnlige effekter, men uden at spilde jeres dyrebare tid på rengøring. Så tøv ikke med at udfylde formularen til højre og hør hvordan vi, et professionelt rengøringsfirma i København, vil sikre et godt indeklima hos jer.

Kompakte kontorer i København

En anden udfordring for rengøringsfirmaer i København er pladsen. Der findes selvfølgelig kontorer i mange forskellige størrelser, men den generelle tendens er at pladsen for nye startups og iværksættere bliver mindre og mindre. Det betyder selvfølgelig at ens rengøringsfirma skal være fleksibelt og kunne udføre arbejdet på en sådan måde at det kommer mindst muligt i vejen for den daglige arbejdsgang.

Hos LB Rent har vi som sagt mange års erfaring i København. Derfor kender vi alle metoderne til at løse lige netop denne problematik og afhængigt af jeres situation, så skal vi selvfølgelig nok sørge for at være "usynlige" i hverdagen, men efterlade et synligt rent resultat.

Det kan flere af vores kunder vidne om: Læs hvad vores tilfredse kunder skriver om os her.

Vi er et rengøringsfirma der dækker hele København Der er altså ingen grund til at tøve.

Kontakt os allerede i dag, og hør hvordan et professionelt rengøringsfirma i København vil løse rengøringsopgaven hos jer uanset størrelsen på kontorerne.

Klimaplanen i København og kampen om et grønt miljø

Det er selvfølgelig alle der nyder fordelene af de resultater som et rengøringsfirma kan levere, men der er så mange forskellige måder at gøre rent på og desværre har nogle af dem en negativ påvirkning på miljøet. Derfor har vi som rengøringsfirma besluttet os for at vi gør det på den rigtige måde: Den grønne måde!

Det at vi hos LB Rent tænker "grønt" er godt i tråd med den klimaplan der i 2012 blev vedtaget i København der blandt andet slår fast at København skal være en CO2-neutral by i 2025.

Selvom Københavns kommune ikke har givet nogle specifikke krav til os som rengøringsfirma, så føler vi os alligevel forpligtede til at gøre vores bedste for at passe på miljøet. Det involverer blandt andet at vi primært benytter produkter der er svanemærkede og som lever op til ISO 14001 standarden. Det syntes vi er det mindste man som rengøringsfirma kan gøre.

Hvis du ønsker både at høste fordelene af rene kontorlokaler og af et sundt og grønt miljø, så kontakt os for en uforpligtende snak. Så kan vi sammen finde frem til en bæredygtig løsning.

Kontakt os med det samme

Du behøver ikke vente til vi sidder klar ved telefonen. Udfyld vores formular til højre og så får du hurtigst muligt svar på din henvendelse. Mange mennesker foretrækker at kommunikere med deres rengøringsfirma via enten e-mail eller telefon. Hvis du foretrækker det ene fremfor det andet, så skriv det blot i kommentarerne og så vil vi selvfølgelig respektere det. Hvad enten du er i København eller i Storkøbenhavn, så vil vi gøre hvad vi kan for at finde den idéelle løsning.

 

 

kontakt os