kontorrengøring

Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Bagsværd.

 

 

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med kontorrengøring arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Bagsværd.

Kontorrengøring med kvalitet er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Bagsværd.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i Bagsværd.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel kontorrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i Bagsværd.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer kontorrengøring med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med i Bagsværd.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os