kontorrengøring

God kontorrengøring i Brøndby Strand er et håndværk.

 

 

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med kontorrengøring arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Brøndby Strand.

Mange virksomheder i Brøndby Strand taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores kontorrengøring.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel kontorrengøring i Brøndby Strand klarer vi tænkearbejdet for dig.

Kontorrengøring på kontorrengøring på kontorrengøring...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder kontorrengøring i Brøndby Strand der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Brøndby Strand med kontorrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Kontorrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores kontorrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Brøndby Strand.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores kontorrengøring også få glæde af i Brøndby Strand.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os