kontorrengøring

Find den bedste løsning inden for kontorrengøring i København.

 

 

Kontorrengøring udført med lokal erfaring i København, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Mange virksomheder i København taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores kontorrengøring.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med kontorrengøring arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med kontorrengøring, stor erfaring med det i København

God kontorrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København.

Kontorrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores kontorrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores kontorrengøring også få glæde af i København.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os