kontorrengøring

Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i København Ø.

 

 

Mange virksomheder i København Ø taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores kontorrengøring.

Kontorrengøring udført med lokal erfaring i København Ø, kan give dig ro på arbejdspladsen.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i København Ø.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel kontorrengøring i København Ø klarer vi tænkearbejdet for dig.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med kontorrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København Ø, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med kontorrengøring, stor erfaring med det i København Ø

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med din kontorrengøring. Vi vil meget gerne komme forbi i København Ø, og give et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os