kontorrengøring

Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i København N.

 

 

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Kontorrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores kontorrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København N.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i København N.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel kontorrengøring i København N klarer vi tænkearbejdet for dig.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel kontorrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i København N.

God kontorrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København N.

Det handler om at finde frem til den bedste løsning inden for kontorrengøring i København N. Find firmaets behov og så finder vi en løsning der passer til det.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os