kontorrengøring

Når der i Rødovre kommer kontorrengøring med kvalitet ind i billedet...

 

 

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel kontorrengøring i Rødovre klarer vi tænkearbejdet for dig.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Rødovre.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med kontorrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Rødovre, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i Rødovre.

Kontorrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores kontorrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Rødovre.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores kontorrengøring også få glæde af i Rødovre.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os