kontorrengøring

Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Vallensbæk.

 

 

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med kontorrengøring, stor erfaring med det i Vallensbæk

Kontorrengøring i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores kontorrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Vallensbæk.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i Vallensbæk.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med kontorrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Vallensbæk, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel kontorrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i Vallensbæk.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Vallensbæk.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt - ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for kontorrengøring med kontormiljøer i Vallensbæk. Hvorfor ikke ringe os op for at få et uforpligtende tilbud?

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os