rengøringsfirma

Et godt rengøringsfirma i Albertslund udfører et godt håndværk.

 

 

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Albertslund, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Et rengøringsfirma der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores rengøringsfirma.

Et rengøringsfirma med lokal erfaring i Albertslund, kan give dig ro på arbejdspladsen.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma i Albertslund klarer vi tænkearbejdet for dig.

Et rengøringsfirma i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Albertslund.

Et kvalitetsbevidst rengøringsfirma er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Albertslund.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores rengøringsfirma også få glæde af i Albertslund.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os