rengøringsfirma

Find det bedste rengøringsfirma i Avedøre.

 

 

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Avedøre, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma i Avedøre klarer vi tænkearbejdet for dig.

Mange virksomheder i Avedøre taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Avedøre

Et rengøringsfirma er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Avedøre.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Avedøre.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med dit rengøringsfirma. Vi vil meget gerne komme forbi i Avedøre, og give et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os