rengøringsfirma

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Bagsværd.

 

 

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Bagsværd.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Bagsværd

Rengøringsfirma på rengøringsfirma på rengøringsfirma...

Der er flere og flere rengøringsfirmaer i Bagsværd der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Bagsværd som rengøringsfirma, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Et rengøringsfirma i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Bagsværd.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Bagsværd.

Mange virksomheder i Bagsværd taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Det sparer en for meget tid at finde det rigtige rengøringsfirma første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Bagsværd.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os