rengøringsfirma

Et godt rengøringsfirma i Bagsværd udfører et godt håndværk.

 

 

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Bagsværd.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Bagsværd

Rengøringsfirma på rengøringsfirma på rengøringsfirma...

Der er flere og flere rengøringsfirmaer i Bagsværd der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Bagsværd som rengøringsfirma, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Et rengøringsfirma er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Bagsværd.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Bagsværd.

Mange virksomheder i Bagsværd taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores rengøringsfirma også få glæde af i Bagsværd.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os