rengøringsfirma

Når der i Ballerup kommer et kvalitetsbevidst rengøringsfirma ind i billedet...

 

 

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Ballerup

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Som et professionelt rengøringsfirma, arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Ballerup.

Et rengøringsfirma er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Ballerup.

Rengøringsfirma på rengøringsfirma på rengøringsfirma...

Der er flere og flere rengøringsfirmaer i Ballerup der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Ballerup som rengøringsfirma, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Som et professionelt rengøringsfirma gør vi meget for at holde på vores kunder i Ballerup.

Det handler om at finde frem til det bedste rengøringsfirma i Ballerup. Find firmaets behov og så finder vi en løsning der passer til det.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os