rengøringsfirma

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Brønshøj.

 

 

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Brønshøj, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Som et professionelt rengøringsfirma gør vi meget for at holde på vores kunder i Brønshøj.

Et kvalitetsbevidst rengøringsfirma er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Brønshøj.

Et rengøringsfirma der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores rengøringsfirma.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Brønshøj.

Vi forstår godt hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvorvidt vi skal være jeres rengøringsfirma eller ej. Det er også svært når man ikke rigtigt kender hinanden. For at forsikre dig om at vi ikke blot er nogle upersonlige robotter, så kan du klikke på følgende link og se at vi er helt almindelige mennesker på lige fod med alle andre i Brønshøj.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os