rengøringsfirma

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen på Frederiksberg.

 

 

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen på Frederiksberg.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma på Frederiksberg klarer vi tænkearbejdet for dig.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet på Frederiksberg.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Som et professionelt rengøringsfirma, arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det på Frederiksberg

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven på Frederiksberg, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Trappens udseende sammen med facaden er det første indtryk man får når man kommer som gæst. Samtidig er det med til at give god stemning og velvære. Trods det, bliver det ofte forsømt eller ikke prioriteret særligt højt. Hvorfor ikke lade os som et professionelt rengøringsfirma om det? Vi leverer regelmæssigt og grundigt på Frederiksberg.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os