rengøringsfirma

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen på Frederiksberg C.

 

 

Mange virksomheder på Frederiksberg C taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven på Frederiksberg C, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Som et professionelt rengøringsfirma, arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Et rengøringsfirma er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats på Frederiksberg C.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det på Frederiksberg C

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma på Frederiksberg C klarer vi tænkearbejdet for dig.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med dit rengøringsfirma. Vi vil meget gerne komme forbi på Frederiksberg C, og give et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os