rengøringsfirma

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Hellerup.

 

 

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Hellerup.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Hellerup, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Et kvalitetsbevidst rengøringsfirma er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Hellerup.

Mange virksomheder i Hellerup taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Et rengøringsfirma i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Hellerup.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt - ikke mindst for ens helbred. Vi har som professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med kontorrengøring i Hellerup. Hvorfor ikke ringe os op for at få et uforpligtende tilbud?

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os