rengøringsfirma

Er du tilfreds med dit rengøringsfirma i Hvidovre?

 

 

Et rengøringsfirma i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Hvidovre.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Hvidovre, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Som et professionelt rengøringsfirma gør vi meget for at holde på vores kunder i Hvidovre.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Som et professionelt rengøringsfirma, arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Et rengøringsfirma der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores rengøringsfirma.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma i Hvidovre klarer vi tænkearbejdet for dig.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal være dit nye rengøringsfirma i Hvidovre, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du udfylde formularen og få et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os