rengøringsfirma

Er du tilfreds med dit rengøringsfirma i København NV?

 

 

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Som et professionelt rengøringsfirma gør vi meget for at holde på vores kunder i København NV.

Mange virksomheder i København NV taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i København NV

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Som et professionelt rengøringsfirma, arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i København NV.

Rengøringsfirma på rengøringsfirma på rengøringsfirma...

Der er flere og flere rengøringsfirmaer i København NV der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København NV som rengøringsfirma, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal være dit nye rengøringsfirma i København NV, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du udfylde formularen og få et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os