trappevask

Når der i Ørestad kommer trappevask med kvalitet ind i billedet...

 

 

Trappevask på trappevask på trappevask...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i Ørestad der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Ørestad med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Ørestad.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Ørestad, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Ørestad.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med trappevask, stor erfaring med det i Ørestad

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores trappevask også få glæde af i Ørestad.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os