trappevask

Når der i Albertslund kommer trappevask med kvalitet ind i billedet...

 

 

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Albertslund klarer vi tænkearbejdet for dig.

Trappevask udført med lokal erfaring i Albertslund, kan give dig ro på arbejdspladsen.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med trappevask, meget bevidste om miljøet i Albertslund.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Albertslund.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Albertslund.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer trappevask med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med i Albertslund.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os