trappevask

Find den bedste løsning inden for trappevask i Avedøre.

 

 

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Avedøre klarer vi tænkearbejdet for dig.

Trappevask udført med lokal erfaring i Avedøre, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Avedøre.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Avedøre.

Trappevask der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Trappevask er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Avedøre.

Det sparer en for meget tid at finde den rigtige trappevask første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Avedøre.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os