trappevask

Når der i Bagsværd kommer trappevask med kvalitet ind i billedet...

 

 

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i Bagsværd.

Trappevask med kvalitet er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Bagsværd.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Bagsværd klarer vi tænkearbejdet for dig.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med trappevask arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Trappevask der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt - ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for trappevask med kontormiljøer i Bagsværd. Hvorfor ikke ringe os op for at få et uforpligtende tilbud?

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os