trappevask

Er du tilfreds med din trappevask i Brønshøj?

 

 

Trappevask med kvalitet er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Brønshøj.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med trappevask, meget bevidste om miljøet i Brønshøj.

Mange virksomheder i Brønshøj taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores trappevask.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Brønshøj.

Trappevask der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Trappevask på trappevask på trappevask...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i Brønshøj der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Brønshøj med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores trappevask også få glæde af i Brønshøj.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os