trappevask

God trappevask på Frederiksberg er et håndværk.

 

 

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven på Frederiksberg, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Trappevask der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Trappevask med kvalitet er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer på Frederiksberg.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til på Frederiksberg.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder på Frederiksberg.

Mange virksomheder på Frederiksberg taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores trappevask.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores trappevask også få glæde af på Frederiksberg.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os