trappevask

Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Hellerup.

 

 

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med trappevask, meget bevidste om miljøet i Hellerup.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i Hellerup.

Trappevask på trappevask på trappevask...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i Hellerup der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Hellerup med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Trappevask er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Hellerup.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Hellerup, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Den rigtige trappevask giver dig mere ro til dit arbejde. Derfor finder du os også i Hellerup.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os