trappevask

Find den bedste løsning inden for trappevask i Herlev.

 

 

Trappevask med kvalitet er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Herlev.

Trappevask der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Herlev.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Herlev.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Herlev klarer vi tænkearbejdet for dig.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med trappevask, meget bevidste om miljøet i Herlev.

Den rigtige trappevask giver dig mere ro til dit arbejde. Derfor finder du os også i Herlev.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os