trappevask

Find den bedste løsning inden for trappevask i København.

 

 

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med trappevask arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København.

Mange virksomheder i København taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores trappevask.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København.

Det sparer en for meget tid at finde den rigtige trappevask første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i København.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os