trappevask

Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i København N.

 

 

Trappevask er en nødvendighed

Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i København N.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København N, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Mange virksomheder i København N taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores trappevask.

Trappevask på trappevask på trappevask...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i København N der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København N med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i København N klarer vi tænkearbejdet for dig.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i København N.

Den rigtige trappevask giver dig mere ro til dit arbejde. Derfor finder du os også i København N.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os