trappevask

God trappevask i København S er et håndværk.

 

 

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i København S.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København S, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Mange virksomheder i København S taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores trappevask.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med trappevask, stor erfaring med det i København S

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Trappevask med kvalitet er et håndelag

Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i København S.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores trappevask også få glæde af i København S.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os