trappevask

Når der i København SV kommer trappevask med kvalitet ind i billedet...

 

 

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med trappevask arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Trappevask der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i København SV klarer vi tænkearbejdet for dig.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i København SV.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i København SV.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København SV.

Den rigtige trappevask giver dig mere ro til dit arbejde. Derfor finder du os også i København SV.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os