trappevask

Når der i København V kommer trappevask med kvalitet ind i billedet...

 

 

Trappevask der vedligeholder bygningerne

Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København V.

Trappevask udført med lokal erfaring i København V, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Trappevask på trappevask på trappevask...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i København V der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København V med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Mange virksomheder i København V taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi med vores trappevask.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med trappevask arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer trappevask med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med i København V.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os