trappevask

Find den bedste løsning inden for trappevask i Lyngby.

 

 

Trappevask udført med lokal erfaring i Lyngby, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Lyngby.

Trappevask på trappevask på trappevask...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i Lyngby der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Lyngby med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med trappevask, meget bevidste om miljøet i Lyngby.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Lyngby.

Trappens udseende sammen med facaden er det første indtryk man får når man kommer som gæst. Samtidig er det med til at give god stemning og velvære. Trods det, bliver det ofte forsømt eller ikke prioriteret særligt højt. Hvorfor ikke lade os der udfører professionel trappevask, om det? Vi leverer regelmæssigt og grundigt i Lyngby.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os