trappevask

Find den bedste løsning inden for trappevask i Rødovre.

 

 

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Vi er derfor med trappevask, meget bevidste om miljøet i Rødovre.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Rødovre klarer vi tænkearbejdet for dig.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med trappevask arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Rødovre, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Rødovre.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Rødovre.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal udføre din trappevask i Rødovre, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du udfylde formularen og få et uforpligtende tilbud.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os