trappevask

Find den bedste løsning inden for trappevask på Vestegnen.

 

 

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven på Vestegnen, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Trappevask på trappevask på trappevask...

Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask på Vestegnen der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring på Vestegnen med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Trappevask i højden

Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af på Vestegnen.

Hos LB Rent fungerer vi som et team

Med trappevask arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med trappevask, stor erfaring med det på Vestegnen

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder på Vestegnen.

Det handler om at finde frem til den bedste løsning inden for trappevask på Vestegnen. Find firmaets behov og så finder vi en løsning der passer til det.

 

Vi gør også rent i disse byer


kontakt os